Urban Tool PocketBar – en bra väska för iPad

urban pocketbar väska för ipadNär det handlar om tillbehör för iPad är det givetvis fodralen som står i centrum. Om man investerar i en iPad vill man ju skydda den så gott som möjligt. Det är inte så att en iPad är mycket mer ömtålig än andra tekniska prylar, men en stor repa mitt på skärmen är ju ingenting man direkt önskar. Samtidigt som man vill bära med sig sin iPad överallt har man ju även andra saker man behöver ha med sig, såsom till exempel nycklar, plånbok, mobiltelefon, med mera. I ett klassiskt iPad-fodral får man bara plats med sin iPad. Lyckligtvis finns ett antal väskor för iPad som rymmer mer än bara surfplattan. Urban Tool PocketBar är en av de bästa iPad-väskorna vi har provat.

Urban Tool PocketBar är en axelremsväska som man med fördel bär diagonalt över bröstet. Det går givetvis också att hålla väskan i handen. Väskan är inte särskilt mycket större än en iPad, men har ändå plats för en hel del extra saker. Det finns fem fickor avsedda för mobiltelefoner, mp3-spelare, digitalkameror och liknande prylar. Urban Tool PocketBar har även en utdragbar nyckelhållare.

Den som är mycket aktiv och vill bära med sig såväl sin iPad som annan mobil elektronik överallt kan gott kika lite närmare på Urban Tool PocketBar. Vi tycker att det är den bästa iPad-väskan på marknaden för tillfället.

http://www.iphonebutiken.se/urban-tool-pocketbar-alla-ipad-2411.htmlComments are closed.

Post Navigation