Twelve South BookBook fodral för iPad

book book för ipadVi gillar nymodigheter, särskilt när nymodigheterna är djärvt designade och verkligen står ut från mängden. BookBook från Twelve South är en nymodighet vi verkligen har fastnat för. En iPad kan ju användas som en läsplatta, i tillägg till att vara en multimediamaskin och arbetshäst. Varför då inte använda ett fodral som ser ut just som en bok?

Twelve South är en tillverkare känd för sina kombinerade fodral/plånböcker för iPhone. Dessa produkter är vackert designade i läder med en vintage-look. Nu har man även börjat tillverka fodral för iPad. Precis som BookBook för iPhone är BookBook för iPad designad som en bok. Skillnaden är att BookBook för iPad verkligen ser ut som en bok, med en bred och tålig rygg i läder. Stoppar man in detta fodral i bokhyllan är det ingen som kommer att tro att det ligger en iPad inuti. Det finns till och med ett låtsasspänne i metall för att ge en autentisk look.

Alla BookBook från Twelve South är tillverkade i läder och varje exemplar är handgjort, vilket gör att man alltid får en helt unik produkt. Skyddet för iPad är bättre än för många andra fodral. Man öppnar enkelt fodralet med en dragkedja som löper längs tre sidor av fodralet. Med en enkel handvändning kan man ställa upp fodralet så att man får en utmärkt vinkel för presentationer, filmvisning, etc.

BookBook för iPad kan verkligen rekommenderas för den som söker ett annorlunda fodral för sin iPad. Det enda man kan invända emot är kanske storleken. Priset är dock klart överkomligt för denna imponerande nymodighet.

http://www.iphonebutiken.se/twelve-south-bookbook-alla-ipad-1160.htmlComments are closed.

Post Navigation