Speck ShieldView Glossy skärmskydd för iPad

speck shield viewVi kan tycka att det är lite snålt av Apple att inte skicka med ett bra skärmskydd när man köper en iPad, men samtidigt är det förståeligt att Apple vill kapitalisera på sin guldklimp så långt det bara är möjligt genom att erbjuda skärmskydd/fodral som extrautrustning.

Som iPad-ägare vill man hålla skärmen så repfri och ren som möjligt. För att göra detta kan man antingen använda ett fodral eller placera en plastfilm över skärmen. Givetvis kan man även kombinera dessa två skyddsmetoder. Det är väldigt många som gör det och vi rekommenderar att man använder just denna kombination.

Det finns mängder av tillverkare av skärmskydd till iPad i form av plastfilm. Priserna skiljer inte så mycket mellan tillverkarna. Vi tycker att den viktigaste faktorn – förutom att skyddet ska fungera som det är tänkt och ha en lång livslängd – är att plastfilmen är lätt att applicera på skärmen. En av våra favoriter är Speck ShieldView Glossy skärmskydd för iPad. Detta skydd fästs mycket enkelt på skärmen. Det är i det närmaste omöjligt att få bubblor under plasten. Plastfilmen är antistatisk och skärmen blir högblank.

http://www.iphonebutiken.se/speck-shieldview-glossy-screenfilm-ipad-2-och-3-1693.htmlComments are closed.

Post Navigation