Shield eStand ställ för iPad

ishellDen är inte direkt klumpig, ”paddan”, men det finns tillfällen då man inte vill hålla den i händerna. Om man vill se på film, läsa en bok eller visa bilder på iPad kan det vara praktiskt med en hållare som dels avlastar händer, armar och axlar, och dels vinklar skärmen i en bra visningsposition.

Det finns en del ställ för iPad (och iPhone, eftersom ställen vanligtvis är anpassade för båda dessa enheter), men vissa är bättre än andra. Ett mobilställ som vi tycker mycket bra om är eStand. Det är inga konstigheter med detta mobilställ. Det består av en tålig konstruktion med två olika vinklar (65 och 80 grader). Ytan är gummerad så det finns ingen risk för vare sig repor eller att paddan så att säga halkar ur stället. Man kan placera sin iPad i stället både i porträttläge och landskapsläge så att man får den absolut bästa användarupplevelsen.

Mobilställ för iPad är inte direkt dyra, men man vill naturligtvis inte betala för mycket i onödan. Med Shield eStand ställ för iPad får man en mycket funktionell och säker produkt för en bra bit under 200 kronor.

http://www.themobilestore.se/se/art/shield-ishell-estand-mobilstall-svart.php?grp=1252165Comments are closed.

Post Navigation