Overboard iPad-fodral

vättentät ipad fodralDet finns en del iPad-fodral som är både vattentäta och smutsavvisande. Overboards fodral till iPad är ett sådant. Det är perfekt för sommaren, då man ofta befinner sig på stranden, eller för andra tillfällen då man behöver ett lite mer heltäckande skydd för sin iPad.

Overboard är helt vattentät. Låsmekanismen påminner om den som finns på återförslutningsbara påsar, även om den givetvis är betydligt tåligare. Om man tappar sin iPad i vattnet finns det ingen risk att den går förlorad. Med Overboards iPad-fodral flyter nämligen surfplattan upp till ytan. Givetvis skyddar fodralet även mot sand, smuts och damm. En fiffig funktion är det handtag som finns på baksidan. Om man trär in handen i handtaget får man ett utmärkt grepp om sin iPad.

Det är förvånansvärt enkelt att hantera en iPad genom det genomskinliga fodralet. Man kommer enkelt åt att trycka på skärmen och skärmen reagerar direkt. Man ska dock notera att man inte kan använda touchskärmen under vatten, om man nu skulle få för sig att använda sin iPad i poolen.

Om man vet med sig att man spenderar en hel del tid på stranden, i simhallen, i båten, eller någon annanstans där det finns risk för att ens iPad kommer i kontakt med vatten, är Overboard iPad-fodral ett bra val.

http://www.iphonebutiken.se/overboard-alla-ipad-1630.htmlComments are closed.

Post Navigation