Deltaco iPad-laddare

ipad laddareVi normal användning (det vill säga stora delar av dygnet!) av iPad måste man ladda den varje dag. Det går givetvis att göra en iPad lite mer strömsnål, bland annat genom att skruva på inställningarna för skärmstyrkan, men det har man förmodligen ingen lust med. Då tappar man ju en del av ”paddans” utmärkta prestanda.

I sortimentet av laddare för iPad finns såväl laddare för hemmet som laddare för bilen. Det finns också några enstaka laddare som fungerar både i hemmet och i bilen. Deltaco Dual Charger är en av dessa. Den har såväl väggladdare som cigarettladdare. En ytterligare fiffig funktion är att den fungerar även med alla iPhone (3GS och senare). Att man kan dra ur USB-kabeln ur vägg- och cigarettladdaren gör dessutom att man kan ladda sin iPad via USB-porten på en dator samt synka enheten med datorn.

Av de många iPad-laddare vi har sett och testat är det få som är så flexibla som Deltacos laddare. Vi kan rekommendera den varmt. Priset (299 kr) är bara någon femtilapp högre än priset för en vanlig väggladdare för iPad.

http://www.themobilestore.se/se/art/deltaco-laddare-for-bade-bilen-och-hemmet-for-ipad-iphone-3gs-4.php?grp=1231616Comments are closed.

Post Navigation