Apple Smart Cover fodral till iPad

smart cover ipadApple brukar inte tillverka särskilt mycket kringutrustning till sina produkter, men med iPad och iPhone har man faktiskt lanserat en hel serie av bland annat skydd, hörlurar, adapters och dockor. För iPad har man satsat hårt på ett kombinerat skärmskydd och ställ för iPad. Hur fungerar då Apple Smart Cover och är det något att ha för den som vill använda sin iPad på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt?

Apple Smart Cover är i grunden ett tåligt skärmskydd. Man fäster skyddet på framsidan på sin iPad genom att låta magneterna i skyddet häfta mot kanterna runt skärmen. För att ta bort skyddet lyfter man bara bort det. En fiffig funktion med Apple Smart Cover är att när det sätts på skärmen så går iPad in i vila. När man tar bort skyddet aktiveras iPad igen. Ytan som ligger mot skärmen täcks av ett tunt lager av mikrofibrer som så att säga polerar skärmen och håller den ren från smuts och fingeravtryck.

Som ställ för iPad är Apple Smart Cover mycket flexibelt. Det är nämligen ledat på tre ställen så att det kan vikas lite hur man vill. Man kan vika fodralet så att man får en stor vinkel (perfekt för film- och bildvisning) eller så att man får en lägre vinkel (perfekt för skrivarbete).

Apple är kända för att erbjuda kringutrustning i alla tänkbara färger och material. Så är fallet även för Apple Smart Cover. Skyddet finns i skinn (brun, röd, vit, marinblå och svart) och tålig polyuretan (ljusgrå, mörkgrå, blå, rosa och grön).

Vi ser Apple Smart Cover som ett bra budgetalternativ. Man skyddar framsidan på sin iPad på ett utmärkt sätt samtidigt som man får en god funktionalitet genom att fodralet kan vikas. Om man vill ha ett mer exklusivt fodral till sin iPad finns dock bättre alternativ.

http://www.iphonebutiken.se/apple-smart-cover-ipad-2-och-3-1520.htmlComments are closed.

Post Navigation